HTML

koszimegvagyok

Ausztrália és Új-Zéland. Társadalom, közösség, zene, mindennapok - ahogy én láttam.

australia 091011

2009.10.11. 18:10 bejegyző

 

Ismeritek azt a tipikus budapesti (=vidékibudapesti) faszfejet, aki annak ellenére taglalja fél órában a „megboldogult kultiplex” atmoszféráját és mondja el a véleményét tizenkét pontban annak bezárásáról, hogy az elején közlitek vele, rendezvényeket szerveztetek oda, Szabó Simon volt a jegyszedő, és egyébként meg kurvára nem érdekel?  

Rendszerint fotósok és/vagy zenészek illetve azok berakói és/vagy kurvái. A fotós szegény gyermekeket örökít meg, ahogy távoli kontinenseken sárban vergődnek, végül valami bulvármagazinnak fejezi ki önmagát. A többi véletlenül az ELTE-re jelentkezett, de majd valami vidéki gimnáziumban lesz irodalomtanár, vagy könyvtáros. A zenésznek apa megvette a lemezgyárat, és küldött ímélt amerikába, ami Magyarisztánban azt jelenti, hogy nemzetközi entitások, nem várt sikerrel és/vagy a nemzeti rockban találta meg önmagát. Örök. 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://koszimegvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr472556483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása